El 19 de juny de 2002 es va constituir, promoguda pels agricultors del sector de la fruita seca de la Unió de Pagesos de Catalunya, l'Agrupació de Defensa Vegetal de la Producció Integrada de l'Avellana com a associació sense ànim de lucre.

L'Agrupació de Defensa Vegetal (ADV), va néixer amb l'objectiu principal de donar assessorament en sanitat vegetal als seus socis, a través del seus tècnics es pretén donar suport i solucions a les qüestions que sorgeixen en qualsevol àmbit referent a la gestió dels nostres cultius.

L'ADV és dirigida i administrada per l'Assemblea general i un consell rector, constituït pels associats representants de cada zona que es renova cada quatre anys.

Actualment, amb una experiència de 15 anys oferint assessorament als socis, empreses i cooperatives dins el sector de la fruita seca, olivera i altres cultius, ens avala una llarga trajectòria en sanitat vegetal amb socis que s'han apuntat a la nostra ADV com el centre IRTA-Mas de Bové, l'Associació d'Oleïcultors del Priorat, Cooperatives de Riudoms, Ulldemolins, L'Aleixar, Corbera d'Ebre, Riudecanyes, La Palma d'Ebre, Batea a més dels socis fundadors que són quasi 800 a nivell particular.

L'agrupació disposa de nombrosos contactes al sector (àmbit administració, producció, transformació, tècnic, comercial, etc) i té a disposició, mitjançant les Cooperatives i altres particulars a qui dóna servei, un conjunt de finques aptes per a la realització d'assaigs, intercanvi d'informació, etc. que ens permeten desenvolupar petites tasques d'R+D+i. També disposa de la possibilitat de difondre els resultats donada la seva vessant formativa i de transferència de coneixements directament al sector.

Qui som?